Keittiöremontti
joka kotiin!

Uudistamme vanhan keittiösi kädenkäänteessä.

keittiöremontti

Kevyt

Kaappien ovet uusimalla saat paljon vähällä rahalla!

keittiöremontti

Perus

Uusimalla kaapit ja pinnat kokonaan saat aikaan todellisen muutoksen.

keittiöremontti

Laaja

Eikö pohja toimi? Muuttamalla pohjaa saat juuri toivomasi keittiön.

keittiöremontti vahingonkorjaus

Vahinkokorjaus

Sattuiko vahinko? Korjaamme keittiösi kosteus- ja palovauriot!

Keittiöremontti

Keittiöremontti helpottaa arkea ja nostaa arvoa

Keittiö on kodin ydin, jossa perhe kokoontuu, vieraat viihtyvät ja arki etenee. Toimiva keittiö on siksi tärkeä osa toimivaa kotia, ja keittiöremontti voi mullistaa arjen.

Yksi keittiömalli ei kuitenkaan sovi kaikille. Toiset ovat mestarikokkeja, toiset käyttävät enimmäkseen mikroa. Toiset taas kaipaavat lukuisia lisävälineitä, jolloin työtasoille tarvitaan tilaa.

Kun suunnittelet keittiöremonttia, mieti, mitä juuri sinä kaipaat. Toimiiko keittiön pohja? Mitä sinä käytät eniten? Ovatko välineet oikeissa paikoissa? 

Budjettisi vaikuttaa remonttiin  – keittiöihin saa upotettua niin paljon rahaa, kuin haluaa. Mikäli keittiön kaapit ovat kunnossa ja haluat vain pientä freesausta, uusi keittiön kaapit ja välitila! Mikäli kaikki keittiössäsi on vanhahtavaa tai ei toimi, toteuta täysi keittiöremontti. Jos keittiö ei toimi ollenkaan, mieti yhdessä ammattilaisen kanssa rakennemuutoksia. 

Kaikki sijoitukset keittiöön nostavat asuntosi arvoa.

Keittiöremontti

Erityyppiset keittiöremontit

Minkälaista uudistusta keittiösi kaipaa?

keittiöremontti kevyt

Kevyt

Kaappien ovet uusimalla saat paljon vähällä rahalla!

keittiöremontti kevyt

Perus

Kaappien ja pintojen uusiminen tekee todellisen muutoksen.

keittiöremontti laaja

Laaja

Eikö pohja toimi? Muuttamalla pohjaa saat juuri toivomasi keittiön.

keittiöremontti vahinko

Vahingot

Sattuiko vahinko? Korjaamme kosteus- ja palovauriosi.

Jätä tarjouspyyntö keittiöremontista

Jotta voimme vastata tarjouspyyntöösi mahdollisimman realistisesti, annathan remontistasi kaiken tarvittavan informaation. 

Tärkeä muistaa!

Jokainen keittiöremontti on erilainen. Joskus on myös vaikeaa tietää, minkälaisella tai miten suurella remontilla sinun on mahdollista saavuttaa omat toiveesi. Joskus kaapit ovat hyväkuntoisia vaikka ovet ovatkin jo vanhoja, jolloin pelkkä ovien uusiminen riittää. Joskus taas toiveitasi ei saada täytettyä uusimatta huoneistosi rakennetta. Ammattilainen auttaa sinua arvioimaan sinulle parhaan vaihtoehdon, joka sopii juuri sinun budjettiisi. 

Miten keittiöremontti etenee?

Remontoiminen voi olla stressaavaa aikaa, etenkin, jos tunnet itse olevasi vain matkustajana matkassa. Smart Renovation toteuttaa keittiöremontin sinun ehdoillasi niin, että tiedät, missä mennään. Vaikka hyvinkin suunnitelluissa remonteissa voi tulla ennalta-arvaamattomia tilanteita vastaan, ammattilainen on aina apunasi.

01

Keittiön kartoitus

Ammattilainen selvittää remonttinne kokonaisuuden, arvioi mahdollisuudet, aikataulun ja kustannukset. Mikäli tämä kuulostaa hyvältä, kirjaatte pääkohdat sopimukseen.

02

Työnteko

Keittiöremontti alkaa joko purkutöillä tai pohjatöillä, riippuen, minkälainen kohde on kyseessä. Sinua informoidaan remontin jokaisesta vaiheesta, ja remonttisi johtohenkilö on aina tavoitettavissa.

03

Keittiön tarkastus

Kun remonttisi on valmis, toteutetaan lopputarkastus, jossa sopimukseen kirjatut asiakokonaisuudet käydään läpi. Tämän jälkeen pääset nauttimaan ihanista uusista kotitiloistasi!

Keittiöremonttien yhteistyökumppanit